Luna skozi 12 znamenj

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna v astrologiji predstavlja naš čustveni svet – kako ga doživljamo in kako se nanj odzivamo, na kakšen način sprejemamo in dajemo, kako izražamo svoje emotivne potrebe, kaj nas pomirja in kaj onesrečuje.

Luna v ovnu

Nagla, nepotrpežljiva in temperamentna. Odločna, osredotočena in silovita. Najraje bi vse dobila zdaj in takoj. Hitro se razjezi in tudi napade. Hitro se umiri in opravičuje za nastalo škodo.

Luna v biku

Počasna in potrpežljiva. Vztrajna, natančna, ustvarjalna in čutna. Kuharica in izbirčna gurmanka. Rada sliši pohvalo, še raje se obkroži z lepimi stvarmi, saj ji dajejo občutek varnosti.

Luna v dvojčku

Komunikativna, odkrita in radovedna. Ima številne prijatelje in hobije. Zbiralka informacij, nabiralka znanja, večna učenka. Kar ji je povedano in zaupano, ne more zadržati zase.

Luna v raku

Mama in gospodinja. Pozorna in nežna. Čustva jo pogosto spravijo v solze, pa naj bo od smeha ali žalosti. Rada razvaja. S svojim pokroviteljskim odnosom druge spravlja ob živce.

Luna v levu

Glasna v izražanju želja in potreb. Zahtevna, trmasta in odločna. Potrebuje uspeh, denar in občudovanje. Dramatična, kreativna diva, ki je nenehno na odru ali pred ogledalom.

Luna v devici

Medtem ko misli in analizira, pospravlja in kuha. Česarkoli se dotakne, popravi in zatem tudi deluje. Pogosto jo skrbi, rada pomaga in stvari hitro še dodatno zakomplicira.

Luna v tehtnici

Vedno uglajena in urejena. Nerada odstopa iz množice. Je pravična. Ne more se odločiti. Išče harmonijo in želi ugajati. Večni diplomat. Pomirja sprte strani in išče kompromise.

Luna v škorpijonu

Ima karizmo in tega se zaveda. Je osredotočena in odločna, strastna in posesivna. Stvarem gre do dna, ne pozna strahu, prepozna prevare, jih razgali in zatem ljudi iz življenja tudi amputira.

Luna v strelcu

Potrebuje svobodo gibanja in jo tudi daje. Potrebuje svobodo misli in svetovljanskega sogovornika. Včasih je zmedena in zaletava, ni pa zamerljiva. Prinaša optimizem in navdušenje, nerada obupa.

Luna v kozorogu

Osnova njenega čustvenega sveta so stabilnost, zaupanje in varnost. Ne dovoli si, da bi zaradi emocij izgubila glavo, četudi močno ljubi. Razmišlja trezno. Je vztrajna in potrebuje cilje.

Luna v vodnarju

Da bi bila zadovoljna, potrebuje občutek svobode. Je zvesta in samosvoja, drugi bi ji rekli tudi muhasta. Ne mara utesnjenosti, starokopitnosti, posesivnosti. Namesto tradicije izbira napredek.

Luna v ribah

Nežna, romantična, občutljiva, ustvarjalna, sanjava. Potrpi več, kot bi bilo zdravo. Odpusti še več. Potrebuje močno oporo partnerja, njenega viteza, kar mu vrača z brezpogojno ljubeznijo.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi