Presna aronijeva marmelada

Morda vas zanima

Z aronijevo marmelado postrežemo kot z dodatkom sadnim jedem, podobno kot ponudimo vložene brusnice k mesu. Lahko pa iz nje pripravimo tudi sadno polivko.

Sestavine

  • 250 g zmrznjene aronije
  • 1-2 žlici medu

Priprava

1Aronijeve plodove odmrznemo. Tekočino odcedimo in spijemo ali uporabimo v kateri izmed sadnih jedi. Plodove zmešamo z paličnim mešalnikom, dodamo 1-2 žlici medu, po želji še ščepec cimeta, janeža ali ingverja in za noževo konico muškatnega oreščka.

2Dobro premešamo in postavimo v hladilnik, kjer se lahko hrani nekaj dni.

Prejšnji članekRibezova torta
Naslednji članekGrah s korenjem
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -