Kislo zelje s klobaso

Morda vas zanima

- Oglas -

Okusna zimska priloga k tenstanemu krompirju ali samostojna jed, ki jo postrežemo z domačim kruhom. 

Sestavine

  • 600 g kislega zelja
  • 2 poljubni klobasi
  • 1 čebula
  • 2 stroka česna
  • lovorjev list
  • sol in poper
  • malo mlete rdeče paprike
  • svinjska mast

Postopek

1Drobno nasekljamo čebulo in česen. V posodi raztopimo svinjsko mast, dodamo čebulo ter dobro prepražimo, da se čebula zmehča. Dodamo česen, premešamo in prepražimo toliko, da česen zadiši.

2Klobaso narežemo na koščke, jo dodamo v posodo k čebuli, premešamo in dodamo kislo zelje. Vse skupaj pražimo 5 minut, nato dodamo lovor in mleto rdečo papriko, solimo in popramo po okusu in zalijemo z vodo. Pokrijemo in dušimo do mehkega (približno pol ure).

Prejšnji članekProteinski vaflji
Naslednji članekPiščančji curry s kumino
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -