Kinder Bueno torta

Znam svetuje

Kinder Bueno torta je sanjska sladica za vse ljubitelje priljubljenih mleฤnih ฤokolad Kinder Bueno. Ta ฤudovita torta zdruลพuje mehak biskvit s slastnim nadevom, ki vsebuje kremni sir in razkoลกno mleฤno ฤokolado, vse skupaj pa je kronano z okusnimi koลกฤki Kinder Bueno.

Kinder Bueno torta je odliฤna izbira za posebne priloลพnosti ali pa kar tako, ko si ลพelite razvajati brbonฤice s sladko pregreho.

Sestavine za Kinder Bueno torto

Za biskvit

  • 4 jajca
  • 100 g sladkorja
  • 100 g moke
  • 20 g kakava v prahu
  • 1 ลพliฤka pecilnega praลกka

Za nadev

  • 400 ml sladke smetane
  • 200 g mleฤne ฤokolade Kinder Bueno
  • 200 g kremnega sira
  • 50 g sladkorja v prahu
  • 1 ลพliฤka vaniljevega ekstrakta

Za dekoracijo

  • mleฤne ฤokolade Kinder Bueno (po ลพelji)
  • mlete leลกnike (po ลพelji)

Postopek

1 Peฤico segrejte na 180ยฐC. V posodi stepite jajca s sladkorjem, dokler zmes ne postane svetla in puhasta.

2 Dodajte presejano moko, kakav in pecilni praลกek ter neลพno premeลกajte, da dobite homogeno testo. Testo vlijte v pekaฤ, obloลพen s papirjem za peko, in ga pecite pribliลพno 20-25 minut, ali dokler se biskvit ne speฤe. Peฤen biskvit pustite ohladiti.

3 V posodi stepite sladko smetano skupaj s sladkorjem v prahu in vaniljevim ekstraktom, dokler ne dobite ฤvrstega stepenega nadeva.

4 V drugi posodi stopite mleฤno ฤokolado Kinder Bueno in jo pustite nekoliko ohladiti. Vmeลกajte kremni sir v ohlajeno stopljeno ฤokolado.

5 Nato postopoma dodajajte stepeno sladko smetano in neลพno premeลกajte, da dobite gladko kremo.

6 Ohlajen biskvit razreลพite na dva enaka dela. Na prvi del poloลพite polovico kreme. Na kremo poloลพite drugi del biskvita in ga premaลพite s preostalo kremo. Torto postavite v hladilnik za vsaj 4 ure ali ฤez noฤ, da se krema strdi.

7 Preden postreลพete, torto okrasite s koลกฤki mleฤne ฤokolade Kinder Bueno in mletimi leลกniki po ลพelji.

Vaลกa okusna Kinder Bueno torta je sedaj pripravljena za serviranje! Uลพivajte v njenem bogatem okusu in hrustljavem nadevu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Vedno sveลพe

Sorodna vsebina

Ne prezrite