Gobova rižota z grahom združuje kremasto teksturo rižote s polnim okusom gob in svežino graha. Kombinacija gob in graha v jedi prinaša številne prednosti,...
Milanska mineštra je italijanska popestritev mineštre, ko namesto makaronov v enolončnico zakuhamo riž, le prej ga moramo oprati v vroči vodi. Ta gosta juha,...
Kremasta grahova juha je polnega okusa in lepe barve, pa še zdrava. Grah namreč pomlajuje telo od znotraj, saj ima veliko hranilnih snovi: magnezij,...
Špageti z gobami in grahom, ki jih odišavi še prekajena slanina, so kombinacija okusov, ki vas bo prijetno presenetila. Najboljši so, razumljivo, s svežimi...
Riž z grahom je okusna in hitro narejena klasična priloga, uporabna z več glavnimi jedmi.
Sestavine
200 g riža200 g kuhanega graha1 čebula5 žlic oljapeteršilj popersoljušna...
Omaka, ki poveže meso in testenine. Grah v smetanovi omaki odlično paše k piščančjim zrezkom.
Sestavine za grah v smetanovi omaki
250 g graha (svežega ali...
Ta preprosta grahova juha vam bo pogrela telo in v ustih pustila dober okus še dolgo časa.
Sestavine
60 dag graha (izluščenega)
60 dag krompirja
15 dag maščobe...
Čemažev narastek je osvežujoča in aromatična jed, ki združuje nežnost jajc, mleka in sira s pikantnostjo čemaža. Ta recept prinaša izjemno okusno doživetje, kjer...
Piščančji ragu z zelenjavo je odlična polivka za testenine, priloga ali pa, če želite, kar samostojna jed.
Dodajanje zelenjave piščančjemu raguju poveča hranilno vrednost obroka....
Grah se odlično obnese kot priloga krompirju, mesu, rižu in še marsičemu.
Sestavine
500 g graha1 strok česna1/2 limonesveža meta, par vejic1 žlica masla50 ml suhega...