DomovOZNAKEGrah

grah

Gobova rižota z grahom

Gobova rižota z grahom združuje kremasto teksturo rižote s polnim okusom gob in svežino graha. Kombinacija gob in graha v jedi prinaša številne prednosti,...

Milanska mineštra

Milanska mineštra je italijanska popestritev mineštre, ko namesto makaronov v enolončnico zakuhamo riž, le prej ga moramo oprati v vroči vodi. Ta gosta juha,...

Kremasta grahova juha

Kremasta grahova juha je polnega okusa in lepe barve, pa še zdrava. Grah namreč pomlajuje telo od znotraj, saj ima veliko hranilnih snovi: magnezij,...

Špageti z gobami in grahom

Špageti z gobami in grahom, ki jih odišavi še prekajena slanina, so kombinacija okusov, ki vas bo prijetno presenetila. Najboljši so, razumljivo, s svežimi...

Riž z grahom

Riž z grahom je okusna in hitro narejena klasična priloga, uporabna z več glavnimi jedmi. Sestavine 200 g riža200 g kuhanega graha1 čebula5 žlic oljapeteršilj popersoljušna...

Grah v smetanovi omaki

Omaka, ki poveže meso in testenine. Grah v smetanovi omaki odlično paše k piščančjim zrezkom. Sestavine za grah v smetanovi omaki 250 g graha (svežega ali...

Grahova juha

Ta preprosta grahova juha vam bo pogrela telo in v ustih pustila dober okus še dolgo časa. Sestavine 60 dag graha (izluščenega) 60 dag krompirja 15 dag maščobe...

Čemažev narastek

Čemažev narastek je osvežujoča in aromatična jed, ki združuje nežnost jajc, mleka in sira s pikantnostjo čemaža. Ta recept prinaša izjemno okusno doživetje, kjer...

Piščančji ragu z zelenjavo

Piščančji ragu z zelenjavo je odlična polivka za testenine, priloga ali pa, če želite, kar samostojna jed. Dodajanje zelenjave piščančjemu raguju poveča hranilno vrednost obroka....

Grah kot priloga

Grah se odlično obnese kot priloga krompirju, mesu, rižu in še marsičemu. Sestavine 500 g graha1 strok česna1/2 limonesveža meta, par vejic1 žlica masla50 ml suhega...

Ne spreglejte