Zelenjavna nabodala

Znam svetuje

Malo drugaฤe pripravljena zelenjava za na ลพar, ki se odliฤno poda k mesu.

Sestavine

  • 1 ฤebula
  • 250 g ลกampinjonov
  • 1 manjลกa buฤka
  • 1 manjลกi jajฤevec
  • 1/2 rdeฤe paprike
  • 1/2 rumene paprike
  • 1/2 zelene paprike
  • ฤeลกnjevi paradiลพniki
  • palฤke za raลพnjiฤe

Postopek

1Zelenjavo operemo, oฤistimo in nareลพemo na srednje velike koลกฤke. ล ampinjone oฤistimo in veฤje tudi nareลพemo.  

2Na lesene paliฤice nabadamo zelenjavo v poljubnem vrstnem redu. Malo posolimo, pokapljamo z oljem in speฤemo na ลพaru. Peฤemo pribliลพno 10 minut, oziroma toliko, da se zelenjava nekoliko zmehฤa in lepo zapeฤe.

3Postreลพemo z jogurtovo ali paradiลพnikovo omako. Jogurtovo omako pripravimo tako, da zmeลกamo jogurt, poljubna zeliลกฤa, poper, malo soli in nasekljanega ฤesna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Vedno sveลพe

Sorodna vsebina

Ne prezrite