Zelenjavna nabodala

Morda vas zanima

- Oglas -

Malo drugače pripravljena zelenjava za na žar, ki se odlično poda k mesu.

Sestavine

  • 1 čebula
  • 250 g šampinjonov
  • 1 manjša bučka
  • 1 manjši jajčevec
  • 1/2 rdeče paprike
  • 1/2 rumene paprike
  • 1/2 zelene paprike
  • češnjevi paradižniki
  • palčke za ražnjiče

Postopek

1Zelenjavo operemo, očistimo in narežemo na srednje velike koščke. Šampinjone očistimo in večje tudi narežemo.  

2Na lesene paličice nabadamo zelenjavo v poljubnem vrstnem redu. Malo posolimo, pokapljamo z oljem in spečemo na žaru. Pečemo približno 10 minut, oziroma toliko, da se zelenjava nekoliko zmehča in lepo zapeče.

3Postrežemo z jogurtovo ali paradižnikovo omako. Jogurtovo omako pripravimo tako, da zmešamo jogurt, poljubna zelišča, poper, malo soli in nasekljanega česna.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -