Goveji karpačo z redkvico in gorskim sirom

Morda vas zanima

- Oglas -

Za prave gurmane.

Sestavine

  • 400 g ohlajene govedine
  • 400 g gorskega sira
  • 100 g redkvice
  • 250 g rukole
  • 3 jedilne žlice oljčnega olja
  • 2 jedilni žlici balzamičnega kisa
  • sol
  • poper
  • 1 jedilna žlica sveže sesekljanega peteršilja

Priprava

1Govedino narežemo na zelo tanke rezine. Nato damo meso za 1 uro v zmrzovalnik, preden ga narežemo. Sir narežemo na drobne kocke. Redkvico in rukolo operemo in otresemo odvečne vode.

2Rezine govedine položimo na krožnik. Po vrhu porazdelimo rukolo, redkvico, narezano na kolobarje, koščke sira in peteršilj.

3Oljčno olje zmešamo s kisom in pokapljamo po karpaču.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -