Puranji zrezki v naravni omaki

Znam svetuje

Na enostaven naฤin pripravljeni puranji zrezki v naravni omaki. V svetu kulinarike, kjer raznolikost mesa ponuja ลกiroko paleto okusov in tekstur, puranje meso zaseda posebno mesto zaradi svoje neลพnosti, nizke vsebnosti maลกฤob in prilagodljivosti pri pripravi.

Puranje meso je znano po svoji nizki vsebnosti maลกฤob in visoki vsebnosti beljakovin, kar ga postavlja v srediลกฤe zanimanja tistih, ki sledijo zdravim prehranskim smernicam. Meso purana je lahko prebavljivo, primerno je za diete, ki vkljuฤujejo nizko vsebnost ogljikovih hidratov in visoko vsebnostjo beljakovin.

Sestavine za puranje zrezke v naravni omaki

  • 4 srednje veliki puranji zrezki
  • 2 ลพlici olja
  • sol
  • poper
  • mleta rdeฤa paprika
  • drobnjak

Postopek

1Puranje zrezke operemo pod hladno vodo in popivnamo tekoฤino, da so ฤim bolj suhi, ko jih poloลพimo v olje.

2S tem prepreฤimo nezaลพeleno ลกpricanje olja.

3V ponvi segrejemo olje, nanj pa neลพno poloลพimo zrezke, ki smo jih posolili, popoprali in dodali ลกฤepec mlete paprike.

4Popeฤemo jih z ene in druge strani, nato pa zalijemo s toplo vodo. Dodamo nekaj sveลพega (ali posuลกenega) drobnjaka, ki smo ga drobno sesekljali in pokuhamo.

5Zrezki so pripravljeni ฤez pribliลพno 20 minut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Vedno sveลพe

Sorodna vsebina

Ne prezrite