Puranji zvitki s pršutom in sirom

Morda vas zanima

- Oglas -

Za malo boljši okus puranjih zrezkov.

Sestavine

  • 4 večji puranji zrezki
  • 4 rezine kuhanega pršuta
  • 1 cm debela rezina edamca
  • 1/2 l sladke smetane
  • 1/2 vrečke parmezana
  • 1 zdenka sirček
  • peteršilj
  • sol
  • 4 kavne žličke gorčice

Postopek

1Zrezke potolčemo, posolimo in premažemo z gorčico. Nato na vsak zrezek položimo rezino kuhanega pršuta, palčko edamca ter potresemo s peteršiljem. Zrezke zvijemo in spnemo z zobotrebcem.

2Na malo olivnega olja jih opečemo iz vseh strani do zlate barve, nato jih vzamemo ven in damo na toplo.

3V isto ponev damo pol sladke smetane, nariban preostali edamec, parmezan in zdenka sirček. Ko se vsi siri stopijo, dodamo preostalo smetano, premešamo, vložimo roladice in jih kuhamo še par minutk.

4Ko je gotovo, jim odstranimo zobotrebce in jih narežemo na rezine. Na krožniku jih prelijemo z omako.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -