Kakijeva krema s smetano

Znam svetuje


Uživajte v nebeški kombinaciji bogatega okusa kakija in kremaste sladkosti smetane v našem edinstvenem receptu – Kakijeva krema s smetano. Koža kakija skriva sladko in sočno meso, ki bo navdušilo vaše brbončice z izjemno aromo in nežno teksturo.

V tej izvrstni kremi se okusen kakij združi s smetano, ki ni le kremasta, temveč tudi naravno sladka. Rezultat je popolnoma uravnotežena poslastica, ki bo vaše nepce popeljala na nepozabno kulinarično potovanje.

Sestavine za kakijevo kremo s smetano

  • 2 zrela kakija
  • 1 žlica ruma
  • ščepec soli
  • 150 ml sladke smetane za stepanje
  • 1 vaniljev sladkor

Postopek

1Kaki operemo, osušimo, narežemo na koščke in zmiksamo v gladek pire. Nekaj koščkov lahko prihranimo za na vrh. Če želimo malo bolj osvežilno sladico, lahko kakiju vmešamo sok polovice limone.

2Smetano in vaniljev sladkor stepemo do čvrstega.

3Na dno steklenih kozarčkov damo kakijev pire, na vrh pa še stepeno smetano. Po želji okrasimo s koščki kakija in damo v hladilnik za 30 minut, da se sladica ohladi.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodna vsebina

Ne prezrite