Prečiščevalna juha

Znam svetuje

Prečiščevalna juha je odlična pomoč na žlico, če je vaše telo polno vode, če vam otekajo noge ali imate težave s prebavili.

Juho jemo pred kosilom in večerjo. V tem času se izogibajmo predelani hrani in jejmo čim več surove zelenjave in rib. Kura s to juho naj traja 3 dni.

Sestavine

  • 2 srednja korenja
  • 1 steblo zelene
  • 1 pest špinače
  • 1 srednja rdeča čebula
  • 1 velik sladek krompir
  • 200 g šampinjonov
  • 1 pest belih redkev
  • 2 žlici nasekljanega peteršilja (svežega)
  • 3 stroki česna
  • sol po okusu

Postopek

1Sestavine narežemo na manjše kose, damo v lonec in dolijemo toliko vode, da vse prekrijemo. Vse skupaj zavremo in kuhamo toliko časa, da je krompir mehak.

2Odstavimo z ognja in pustimo, da se malce ohladi.

3Ohlajeno juho s paličnim mešalnikom dobro zmešamo. Če je pregosta, dodamo malo vode. Juho hranimo v hladilniku. Lahko jo uživamo hladno ali pa jo vsakič pogrejemo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodna vsebina

Ne prezrite