DomovOZNAKEčebula

čebula

Golaž iz lisičk

Golaž iz lisičk je sezonska jed, polna okusov. Lisičke so izjemno priljubljene med nabiralci gob, njihov poseben, grenko sladki okus pa navdušuje vse ljubitelje...

Francoska čebulna juha

Francoska čebulna juha z belim kruhom in parmezanom je juha, ki ogreje dušo in telo. Sestavine 60 g masla 1 kg rumene čebule 1,25 l telečje jušne osnove sol poper srednje...

Ocvrti čebulni obročki v pivskem testu

Ocvrti čebulni obročki so odličen prigrizek. Dober film, hladna pijača in obročki v pivskem testu. Popoln večer! Sestavine 4 večje čebule (večje kot so, bolje je) ščepec...

Z govejim mesom polnjena čebula

Z govejim mesom polnjena čebula je okusna in slastna jed. Čebulo izdolbemo in nato napolnimo s pripravljeno mešanico govejega mesa ter drugih sestavin. Ko...

Čebulna marmelada

Čebulna marmelada je svilnate strukture in bogatega okusa. Lahko je namaz ali priloga. Sestavine 4 velike rdeče čebule5 žlic oljčnega oljapribližno 3 dl rdečega vina4 žlice...

Fokača s češnjevimi paradižniki in čebulo

Prigrizek ob filmu ali pa kar tako. Sestavine testo za fokačo20 češnjevih paradižnikov1 čebula20 črnih oljk50 ml oljčnega oljabazilikatimijanpeteršiljsol Postopek 1Po receptu "testo za fokačo" pripravimo podlago. Vsa...

Piščanec v paradižnikovi omaki

Piščanec v paradižnikovi omaki potrebuje nekoliko več časa, bomo pa zato nagrajeni z odličnim kosilom. Sestavine 1 piščanec2 večji čebuli1 rdeč feferon (po želji)3 stroki česna1 steblo...

Piščančji zrezki v čebulni omaki

Preizkusite okusno jed kot so piščančji zrezki v čebulni omaki. Ta preprost recept vas bo navdušil s harmonijo okusov in enostavno pripravo. Uživajte v...

Cela čebula v pečici, polnjena s parmezanom

Čebula v pečici? Da, prav ste prebrali. Dodajte ji še poper in parmezan in tukaj je odlična jed. Sestavine za celo čebulo v pečici, polnjeno...

Mavrahi v smetanovi omaki

Mavrahi so izjemno okusne gobe, ene redkih, ki jih nabiramo spomladi. Še posebej radi jih imamo v smetanovi omaki. Sestavine za mavrahe v smetanovi omaki 1/2...

Ne spreglejte