Golaž iz lisičk je sezonska jed, polna okusov. Lisičke so izjemno priljubljene med nabiralci gob, njihov poseben, grenko sladki okus pa navdušuje vse ljubitelje...
Francoska čebulna juha z belim kruhom in parmezanom je juha, ki ogreje dušo in telo.
Sestavine
60 g masla
1 kg rumene čebule
1,25 l telečje jušne osnove
sol
poper
srednje...
Ocvrti čebulni obročki so odličen prigrizek. Dober film, hladna pijača in obročki v pivskem testu. Popoln večer!
Sestavine
4 večje čebule (večje kot so, bolje je)
ščepec...
Z govejim mesom polnjena čebula je okusna in slastna jed. Čebulo izdolbemo in nato napolnimo s pripravljeno mešanico govejega mesa ter drugih sestavin. Ko...
Čebulna marmelada je svilnate strukture in bogatega okusa. Lahko je namaz ali priloga.
Sestavine
4 velike rdeče čebule5 žlic oljčnega oljapribližno 3 dl rdečega vina4 žlice...
Prigrizek ob filmu ali pa kar tako.
Sestavine
testo za fokačo20 češnjevih paradižnikov1 čebula20 črnih oljk50 ml oljčnega oljabazilikatimijanpeteršiljsol
Postopek
1Po receptu "testo za fokačo" pripravimo podlago. Vsa...
Piščanec v paradižnikovi omaki potrebuje nekoliko več časa, bomo pa zato nagrajeni z odličnim kosilom.
Sestavine
1 piščanec2 večji čebuli1 rdeč feferon (po želji)3 stroki česna1 steblo...
Preizkusite okusno jed kot so piščančji zrezki v čebulni omaki. Ta preprost recept vas bo navdušil s harmonijo okusov in enostavno pripravo. Uživajte v...
Mavrahi so izjemno okusne gobe, ene redkih, ki jih nabiramo spomladi. Še posebej radi jih imamo v smetanovi omaki.
Sestavine za mavrahe v smetanovi omaki
1/2...