DomovOZNAKEčebula

čebula

Svinjski kotleti v čebulni omaki z jabolki

Uživajte v popolni kombinaciji sočnih svinjskih kotletov, bogate čebulne omake in osvežujočega okusa jabolka s tem okusnim receptom za svinjske kotlete v čebulni omaki...

Piščančja bedra v pečici s krompirjem

Piščančja bedra v pečici s krompirjem so enostavna jed, ki jo pripravimo v eni posodi. Ko sestavine naložimo, se praktično vse peče samo. Piščančje...

Telečji zrezki v čebulni omaki

Telečji zrezki so znani po svojem nežnem okusu in mehkem mesu. Imajo nežno teksturo, zato so priljubljeni v številnih kuhinjah po svetu. Najpogosteje jih...

Francoski lonec z mesom in zelenjavo

Francoski lonec z mesom in zelenjavo je v svet kulinarike prinesla Francija, znana po svoji bogati kulturni zapuščini, ki se izraža tudi skozi njeno...

Čebulna bržola

Čebulna bržola združuje aromatično karamelizirano čebulo z mehko govejo bržolo, ki se počasi kuha v bogati omaki. Recept je preprost, rezultat pa okusen in...

Smetanova čebulna omaka

Smetanova čebulna omaka je dober prijatelj ob različnih mesnih jedeh, vanjo pa lahko namakamo tudi zelenjavo, narezano na palčke, jo uživamo ob pire krompirju,...

Drobnjakova kremna juha

Drobnjakova kremna juha je preprosta, vendar nasitna in sveža. Drobnjak je najmanjši pripadnik družine lukovk in se odlično ujema s krompirjem, čebulo in česnom,...

Kukmaki s smetano in čebulo

Kukmaki s smetano in čebulo so odlični v kombinaciji z mesnimi in zelenjavnimi jedmi. Kukmaki so na sploš vsestranska kulinarična goba. Pražimo jih, pripravljamo...

Golaž iz lisičk

Golaž iz lisičk je sezonska jed, polna okusov. Lisičke so izjemno priljubljene med nabiralci gob, njihov poseben, grenko sladki okus pa navdušuje vse ljubitelje...

Francoska čebulna juha

Francoska čebulna juha z belim kruhom in parmezanom je juha, ki ogreje dušo in telo. Sestavine 60 g masla 1 kg rumene čebule 1,25 l telečje jušne osnove sol poper srednje...
- Oglas -

Ne spreglejte