Zelenjavna nabodala

Znam svetuje

Malo drugače pripravljena zelenjava za na žar, ki se odlično poda k mesu.

Sestavine

  • 1 čebula
  • 250 g šampinjonov
  • 1 manjša bučka
  • 1 manjši jajčevec
  • 1/2 rdeče paprike
  • 1/2 rumene paprike
  • 1/2 zelene paprike
  • češnjevi paradižniki
  • palčke za ražnjiče

Postopek

1Zelenjavo operemo, očistimo in narežemo na srednje velike koščke. Šampinjone očistimo in večje tudi narežemo.  

2Na lesene paličice nabadamo zelenjavo v poljubnem vrstnem redu. Malo posolimo, pokapljamo z oljem in spečemo na žaru. Pečemo približno 10 minut, oziroma toliko, da se zelenjava nekoliko zmehča in lepo zapeče.

3Postrežemo z jogurtovo ali paradižnikovo omako. Jogurtovo omako pripravimo tako, da zmešamo jogurt, poljubna zelišča, poper, malo soli in nasekljanega česna.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodna vsebina

Ne prezrite