Tržaška omaka

Znam svetuje

Hitro pripravljena omaka iz samo treh sestavin. Najbolj se prileže k ribam in lignjem na žaru.

Sestavine za tržaško omako

  • 2 stroka česna
  • šopek svežega peteršilja (ena pest listov)
  • oljčno olje (po možnosti domače)

Postopek

1Česen in peteršilj nasekljamo. Nasekljamo lahko čisto drobno ali pustimo malo večje koščke, odvisno od tega, kako nam je bolj všeč.

2Nasekljani sestavini damo v skledico in zalijemo s toliko oljčnega olja, da sta pokriti. Bolj kvalitetno oljčno olje kot bomo uporabili, boljša bo omaka.

3Svežo omako prelijemo po pečeni ribi ali lignjih.

V naši spletni trgovini se nahajajo vrhunski izdelki po neverjetnih cenah

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodna vsebina

Ne prezrite