DomovOZNAKEZelenjava

zelenjava

Pečen losos z zelenjavo

Pečen losos z zelenjavo iz pečice, kot so mlad krompirček, češnjev paadižnik, šalotke in rdeče paprike, bo tej prvovrstni ribi dodal sočno, slastno prilogo,...

Zelenjavna omaka

Zelenjavna omaka iz sladke rdeče in ostre paprike, paradižnika in špinače se lahko postreže ob domala vsaki jedi. Lepo narezana zelenjava bo jedi tudi...

Domača zelenjavna jušna osnova

Domača zelenjavna jušna osnova, pripravljena po tem receptu, vas bo odvrnila od nakupa jušnih kock in ostalih dodatkov za pripravo vrhunskih različnih jedi. Sestavine korenje korenina peteršilja 2...

Riž z zelenjavo

Riž z zelenjavo je odlična rešitev, ki jo uporabimo, ko skuhamo preveč riža. Pripravimo ga lahko kasneje ali, če riž shranimo v hladilnik, naslednji...

Solata iz riževih rezancev, piščanca in zelenjave

Solata iz riževih rezancev, piščanca in zelenjave je polnovreden obrok, idealen za prave gurmane. Riževi rezanci so odlični pri pripravi jedi iz piščanca, svinjine...

Pražen tofu z zelenjavo in rezanci

Pražen tofu z zelenjavo in rezanci je slastna jed za brezmesne dneve. Tofu izdelujejo iz sojinega mleka, ima blag, nevtralen okus ter sposobnost, da...

Poletna solata

Osvežilna poletna solata s papriko, korenčkom, paradižniki, oljkami in mladim sirom. Sestavine 200 g zelene solate 1 rumena paprika 1 korenček češnjevi paradižniki 100 g črnih oljk (izkoščičenih) 150 g mladega...

Nepravilno praženje zelenjeve ali mesa

Nepravilno praženje zelenjeve ali mesa hrano dobesedno uniči. Kako jo s samo nekaj triki pripraviti kot mojster? Imamo smo vse potrebno - čisto posodo, idealno...

Rižota s kremo iz kozic

Kremna in okusna rižota je še ena klasika italijanske kuhinje, ki nas bo navdušila. Sestavine 400 g riža za rižote800 g kozic100 ml smetane za kuhanje50...

Kitajski rezanci s piščancem

Piščanec s hrustljavo zelenjavo, jajcem in riževimi rezanci nam da hitro pripravljeno in izjemno okusno kosilo. Sestavine 200 g riževih rezancev2 žlici sezamovega olja1 piščančje prsi1...

Ne spreglejte