HomeTagsTeletina

teletina

Telečja obara z žličniki

Telečja obara z žličniki je prava klasika slovenske kuhinje, ki s svojo bogato in kremasto teksturo vedno navduši. Ta tradicionalni slovenski recept združuje mehko...

Pečena telečja pečenka s čebulo

Pečena telečja pečenka s čebulo bo všeč vsem ljubiteljem sočnih in okusnih jedi. Nežnost telečjega mesa in sladkost čebule se lepo združita in potrebujeta...

Telečja obara z gobami

Telečja obara z gobami  je prava poslastica, ki združuje sočnost in nežnost telečjega mesa z bogatim okusom gob in zelenjave. Jedi na žico so...

Telečja obara

Telečja obara je hranljiva in okusna jed, ki združuje različne okuse in teksture ter je priljubljena v mnogih kuhinjah po svetu. Tradicionalno se pripravlja...

Špageti po milansko

Špageti po milansko, imenovani tudi Ossobuco alla Milanese, so se povzpeli v pravo italijansko ikono. Milano, prestolnica mode, umetnosti in okusne kulinarike, je domovina...

Telečji zrezki v čebulni omaki

Telečji zrezki v čebulni omaki so znani po svojem nežnem okusu in mehkem mesu. Imajo nežno teksturo, zato so priljubljeni v številnih kuhinjah po...

Telečji zrezki v naravni omaki – nežnost, ki se topi v ustih

Telečji zrezki v naravni omaki – nežnost, ki se topi v ustih so tisti klasičen recept, ki s svojim okusom združuje toplino domače kuhinje...

Telečji zrezki s šampinjoni

Telečji zrezki s šampinjoni so popolna jed za tiste trenutke, ko želimo razvajati svoje brbončice s kremasto omako, ki ima rahlo kislo noto limone,...

Telečji zrezki v smetanovi omaki

Telečji zrezki v smetanovi omaki so znani po svoji nežnosti, smetanova omaka pa doda bogatost in izjemno kremno teksturo, ki se odlično ujema z okusom mesa....

Telečja rebra iz pečice – sočna in mehka pečenka za vsako priložnost

Telečja rebra iz pečice - sočna in mehka pečenka za vsako priložnost so prava kulinarična poslastica, ki navduši s svojo preprostostjo in bogatim okusom....

Ne spreglejte