DomovOZNAKETeletina

teletina

Pečena telečja pečenka s čebulo

Pečena telečja pečenka s čebulo bo všeč vsem ljubiteljem sočnih in okusnih jedi. Nežnost telečjega mesa in sladkost čebule se lepo združita in potrebujeta...

Telečja obara z gobami

Telečja obara z gobami  je prava poslastica, ki združuje sočnost in nežnost telečjega mesa z bogatim okusom gob in zelenjave. Jedi na žico so...

Telečja obara

Telečja obara je hranljiva in okusna jed, ki združuje različne okuse in teksture ter je priljubljena v mnogih kuhinjah po svetu. Tradicionalno se pripravlja...

Špageti po milansko

Špageti po milansko, imenovani tudi Ossobuco alla Milanese, so se povzpeli v pravo italijansko ikono. Milano, prestolnica mode, umetnosti in okusne kulinarike, je domovina...

Telečji zrezki v čebulni omaki

Telečji zrezki v čebulni omaki so znani po svojem nežnem okusu in mehkem mesu. Imajo nežno teksturo, zato so priljubljeni v številnih kuhinjah po...

Telečji zrezki v naravni omaki

Telečji zrezki v naravni omaki so odlična izbira, če iščete okusno in elegantno jed. Znani so po svoji nežni teksturi in bogatem okusu, ki...

Telečji zrezki s šampinjoni

Telečji zrezki s šampinjoni so popolna jed za tiste trenutke, ko želimo razvajati svoje brbončice s kremasto omako, ki ima rahlo kislo noto limone,...

Telečji zrezki v smetanovi omaki

Telečji zrezki v smetanovi omaki so znani po svoji nežnosti, smetanova omaka pa doda bogatost in izjemno kremno teksturo, ki se odlično ujema z okusom mesa....

Telečja rebra iz pečice

Telečja rebra iz pečice so enostavno in hitro pripravljena najboljša telečja rebra doma! Telečja rebra iz pečice in njihov okus Recept za telečja rebra iz...

Telečja pečenka iz pečice z naravno omako

Telečja pečenka iz pečice z naravno omako je izvrstna izbira za posebne priložnosti, saj s svojo sočnostjo in nežnim okusom navduši prav vsakega gosta....

Ne spreglejte