Panakota z belo čokolado in jagodami nas nežno poboža po brbončicah. Za slastnost vsebuje še sladko smetano, med in limonin sok.
Sestavine za panakoto...
Dobrodošli v kulinaričnem rajanju, kjer se prepletata elegance in okus, da ustvarita popolno harmonijo jeseni in zime. Predstavljamo vam recept za Kakijeva panna cotta...
Ko z užitkom rečeš še.
Sestavine
Strjenka
250 ml sladke smetane200 ml mleka30 g sladkorja1 vaniljev sladkor5 listov želatine
Karamela
80 g sladkorja150 ml sladke smetane1 vanilijev sladkor100 g...
Bezgova Panna Cotta z jagodami je izvrstna sladica, ki združuje klasično italijansko poslastico panna cotto z osvežujočim okusom bezga in sladko kislostjo jagod. Ta...
Panna cotta je sladica, ki se je nikoli ne naveličamo ravno zaradi tega, ker je z različnimi dodatki vsakič drugačna. Enostavna, hitro pripravljena in...
Mangova dvobarvna panakota je osvežujoča poslastica, ki združuje bogate okuse manga in nežnost vanilije. Ta elegantna sladica bo navdušila vaše brbončice s svojo mehkobo...
Nežna in okusna sladica, ki jo v času cvetenja bezga lahko pripravimo z bezgovimi cvetovi. Ko bezeg odcveti, cvetove preprosto zamenjamo z bezgovim sirupom.
Sestavine...
Nežna panna cotta kot sladica za vse ljubitelje karamele.
Sestavine
500 ml sladke smetane
4 lističi želatine
70 g sladkorja
Postopek
1Lističe želatine za 10 minut namočimo v mrzlo vodo....
Strjenka z akacijevimi cvetovi je odličen način, za uporabo teh dišečih cvetov.
Akacijevi cvetovi se vse pogosteje uporabljajo tudi v kulinariki, tako pri pripravi...