DomovOZNAKEPanakota

panakota

Panakota z belo čokolado in jagodami

Panakota z belo čokolado in jagodami nas nežno poboža po brbončicah. Za slastnost vsebuje še sladko smetano, med in limonin sok. Sestavine za panakoto...

Kavna panakota s čokoladno kremo

Kavna panakota s čokoladno kremo je sladica, ustvarjena za tiste, ki menijo, da kave ni nikoli preveč. Niti v sladici. Kavna panakota s čokoladno...

Kakijeva panna cotta

Dobrodošli v kulinaričnem rajanju, kjer se prepletata elegance in okus, da ustvarita popolno harmonijo jeseni in zime. Predstavljamo vam recept za Kakijeva panna cotta...

Strjenka s karamelno omako

Ko z užitkom rečeš še. Sestavine Strjenka 250 ml sladke smetane200 ml mleka30 g sladkorja1 vaniljev sladkor5 listov želatine Karamela 80 g sladkorja150 ml sladke smetane1 vanilijev sladkor100 g...

Bezgova panna cotta z jagodami

Bezgova Panna Cotta z jagodami je izvrstna sladica, ki združuje klasično italijansko poslastico panna cotto z osvežujočim okusom bezga in sladko kislostjo jagod. Ta...

Strjenka (panna cotta) z ribezom

Panna cotta je sladica, ki se je nikoli ne naveličamo ravno zaradi tega, ker je z različnimi dodatki vsakič drugačna. Enostavna, hitro pripravljena in...

Mangova dvobarvna panakota

Mangova dvobarvna panakota je osvežujoča poslastica, ki združuje bogate okuse manga in nežnost vanilije. Ta elegantna sladica bo navdušila vaše brbončice s svojo mehkobo...

Bezgova panna cotta

Nežna in okusna sladica, ki jo v času cvetenja bezga lahko pripravimo z bezgovimi cvetovi. Ko bezeg odcveti, cvetove preprosto zamenjamo z bezgovim sirupom. Sestavine...

Karamelna panna cotta

Nežna panna cotta kot sladica za vse ljubitelje karamele. Sestavine 500 ml sladke smetane 4 lističi želatine 70 g sladkorja Postopek 1Lističe želatine za 10 minut namočimo v mrzlo vodo....

Strjenka z akacijevimi cvetovi

Strjenka z akacijevimi cvetovi je odličen način, za uporabo teh dišečih cvetov. Akacijevi cvetovi se vse pogosteje uporabljajo tudi v kulinariki, tako pri pripravi...

Ne spreglejte