Najboljši burek je domač! V tem receptu boste pripravili pravo bosansko poslastico – z ročno vlečenim testom, sočno mešanico mletega mesa in krompirja, ter...
Ko pomislite na bolonjsko omako, si verjetno predstavljate hitro pripravljeno mesno omako iz ponve. A prava domača bolonjska omaka (Ragù alla Bolognese) je nekaj...
Polnjene paprike so klasična jed s koreninami v tradicionalni kulinariki, vendar so se prilagodile tudi sodobnim okusom in prehranskim potrebam.
Zaradi preproste priprave in prijetnega...
Če si lahko za pripravo kosila vzamete nekoliko več časa, bodo polnjene palačinke z mletim mesom in zelenjavo, odlična izbira. Z igrivimi plasti testa...
Kako pripraviti maso za domače čevapčiče je vprašanje, s katerim se radi ukvarjamo, ko razmišljamo o mesu, grilu, piknikih ... Meso za domače čevapčiče...
Polnjene mesne kroglice odlične popestrijo jedilnik. Napolnimo jih z oljkami, povaljamo v drobtinah in hitro ustvarimo slastne, majhne, nasitne kroglice.
Polnjene mesne kroglice in...
Kisla sarma je dejansko že legendarna jed; nekateri zanjo pravijo, da predstavlja najboljšo simbiozo mesa in zelenjave. Drugi jim pritrjujejo. Pripravimo jo iz kislega...