Kruh in testo
Datljevo – orehov kruh
Kruh, obogaten s sladkorjem, z maslom, dateljni in orehi. Sestavine 250 ml mleka 100 g sladkorja 60 g masla 175 g datljev, izluščenih in sesekljanih 125 g posebne moke 125 g...
Kruh in testo
Korenčkov kruh
Korenčkov kruh ima poseben, a dober okus. Navdušeni boste zato le pogumno. Sestavine za korenčkov kruh 500 g moke - ostre200 g naribanega korenja2 žlici oljasol15...
Kruh in testo
Bruschette s pestom
Hitri prigrizki so lahko tudi zdravi, ne samo dobri. Ključen je izbor sestavin, kot pri vsakem receptu italijanske kuhinje. Pa še porabi se lahko...
Kruh in testo
Koruzni kruh
Koruzni kruh je zelo okusna in nasitna različica kruha. Sestavine 150 g koruzne moke100 ml vode za poparjenje20 g mleka v prahu150 g gladke pšenične...
Kruh in testo
Kruh z drožmi
Dobrodošli v svetu okusnega in domačega kruha s matičnimi drožmi! Ta recept ponuja popolno kombinacijo mehkega notranjega dela in hrustljave skorje, obogatene z aromo...
Kruh in testo
Kruh s sirom in česnom – pull apart bread
Alenka -
Slasten kruh s česnom in sirom, zarezan na grižljaje, ki jih trgamo s prsti naravnost iz pekača. Razrežemo ga, zareze napolnimo s česnovim maslom...
Kruh in testo
Česnov kruh, ki ga trgamo – pull apart bread
Alenka -
Česnov kruh je trenutno največjih kuharskih uspešnic je kruh, ki ga ne režemo, ampak trgamo. Angleži mu rečejo pull apart bread (prevod bi lahko...
Kruh in testo
Česnov kruh
Alenka -
Za česnov kruh je najbolje, če uporabite kruh, ki vam je ostal od prejšnjega dne in se že suši. Potrebujete samo še maslo, česen...
Priloge
Kruhova rolada
Sestavine so preproste, postopek enostaven, rezultat pa izjemen. Z mešanico jajc, mleka, kisle smetane in začimb ustvarite sočno noto, ki se odlično poveže s...
Kruh in testo
Domač bel kruh
Še vedno je najboljši domač kruh. Sestavine 500 g moke oz. pripravka, ki vsebuje že vse potrebne sestavine, vključno s kvasnim pripravkom2 žlici oljčnega olja (lahko...