Hrenovke v testu za noč čarovnic

Morda vas zanima

- Oglas -

Hrenovke v testu za noč čarovnic. Na zabavi za noč čarovnic nikakor ne smejo manjkati takšne mumije! Hrenovke v testu so imenovane “mumije,” ker testo okoli njih daje videz povitih trupel ali starodavnih egipčanskih mumij. To je strašljiva in zabavna rešitev za prigrizek.

Ta prigrizek je zelo prilagodljiv. Lahko ga prilagodite svojim prehranskim potrebam, na primer s tem, da uporabite veganske hrenovke ali brezglutensko testo, če je to potrebno.

Hrenovke v testu za noč čarovnic so tako zabavne za pripravo in uživanje ter zagotovo bodo pritegnile pozornost gostov na vaši noči čarovnic.

Sestavine za hrenovke v testu za noč čarovnic

  • 1 zavitek listnatega testa
  • 10 hrenovk

Postopek

1Listnato teto narežemo na pol centimetra široke trakce. Ovijamo jih okoli hrenovk in pazimo, da vmes pustimo nekaj prostora, saj se listnato testo nekoliko razširi.

2Pečemo v pečici na 220°C približno 15 minut, da se testo zapeče. Naredimo še oči in mumije so pripravljene.

Če imate vrt ali dvorišče, lahko organizirate zabavo na prostem s tematsko dekoracijo, igrami in nočnim lovom na zaklad z utripajočimi svetilkami. Če imate dostop do gozda ali narave, lahko organizirate nočni sprehod s svetilkami, med katerim se pripovedujejo strašljive zgodbe.

Igrajte družabne igre z nočno čarovniško temo, kot so “Ouija,” “Čarovniški uno,” ali pa pripravite strašljive skrivnosti za razrešitev.

Ne pozabite, da je najpomembneje, da se zabavate in uživate v skupinskem praznovanju noči čarovnic.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Sorodna vsebina

- Oglas -

Navdušeni boste tudi nad