HomeTagsSvinjina

svinjina

Cordon bleu

Le kdo ne pozna Cordon bleu? Mesu da še dodaten okus s šunko in sirom. Sestavine 4 svinjski zrezki 4 rezine kuhane šunke 4 rezine ementalca, ali drugega...

Sataraš s svinjino

Kakšna odlična simbioza mesa in sezonske zelenjave! Sestavine 1/2 kg manj mastne svinjine7 dag maščobe20 dag paradižnika3 jajca30 dag sveže paprike7 dag čebulestrok česnapeteršiljnekaj žlic...

Svinjska pečenka z gorčico in zeljem po bavarsko

Kosilo s svinjsko pečenko in zeljem po bavarsko bo dobrodošla sprememba pri naši prehrani. Sestavine Svinjska pečenka 1 kg svinjske vratovine1 jedilna žlica gorčicesolpoper1/4 jedilne žlice paprike...

Ocvrti svinjski kotleti

Ko želimo združiti preprostost priprave s pravljico okusov, so ocvrti svinjski kotleti prava izbira. Te sočne poslastice, ki jih lahko tudi poimenujemo panirani svinjski...

Bujta repa

Primorci iz kisle repe kuhamo joto, Prekmurci pa bujto repo. Za obe velja, da sta še boljši naslednji dan, pogreti. Repa je povrtnina z...

Segedin golaž – popolna kombinacija kislega zelja in sočne svinjine

Segedin golaž – popolna kombinacija kislega zelja in sočne svinjine je tista zimska klasika, ki ogreje telo in dušo. Mehko dušeno meso, rahlo kiselkast...

Pasulj brez moke

Odličen pasulj, narejen brez moke. Sestavine za pasulj brez moke 500 g suhega belega fižola 450 g prekajene svinjine (rebra, vršički, vrat..) 2 veliki čebuli peteršiljeva korenina steblo zelene 1 korenček 4...

Odojkovo stegno iz pečice

Če obožujete pravo domačo pečenko, ki se stopi v ustih in ima zlato, hrustljavo skorjico, je ta recept za odojkovo stegno iz pečice popolna...

Ombolo v pivskem testu

Ombolo v pivskem testu je slasten prigrizek. Trakci ombola, namočeni v pivsko testo in popečeni v olju so kalorična bomba, ob kateri boste uživali....

Bograč

Bograč, kulinarični biser, ki nas popelje v srce tradicionalne madžarske kuhinje. Ta okusna jed je pravo kulinarično potovanje, ki združuje sočno meso, bogat paradižnikov...

Ne spreglejte