Ruski boršč. Prepiri o tem, kdo točno je zaslužen za izum boršča, še dandanes ni končan. Za svojo narodno jed ga smatrajo tako Ukrajinci, Poljaki, kot...
Juha iz stročjega fižola je odlična in nasitna jed na žlico, v kateri so še korenček, čebula, česen in kisla smetana.
https://znam.si/recepti-in-hrana/jedi-na-zlico/kremna-juha-iz-jajcevcev/
Sestavine za juho...
Ta enolončnica z brstičnim ohrovtom in s krompirjem je prava poslastica za naše brbončice.
Sestavine
350 g brstičnega ohrovta
300 g krompirja
1 večja čebula
muškatni orešček
2-3 ščepca timijana
jušna...
Boršč brez mesa je osvežujoča in okusna različica tradicionalne jedi, ki bo navdušila tako ljubitelje vegetarijanske kuhinje kot tudi tiste, ki iščejo zdravo in...