DomovOZNAKENa žlico

na žlico

Partizanski golaž

Partizanski golaž je običajno pripravljen kot mesna enolončnica s sestavinami, ki so bile na voljo v tistem času in na območjih, kjer so partizani...

Goveji ragu

Goveji ragu, znani tudi kot ragu alla bolognese, je klasična italijanska jed, ki izvira iz mesta Bologna v severni Italiji. Ta bogata in aromatična...

Ruski boršč

Ruski boršč. Prepiri o tem, kdo točno je zaslužen za izum boršča, še dandanes ni končan. Za svojo narodno jed ga smatrajo tako Ukrajinci, Poljaki, kot...

Juha iz stročjega fižola

Juha iz stročjega fižola je odlična in nasitna jed na žlico, v kateri so še korenček, čebula, česen in kisla smetana. Sestavine za juho...

Enolončnica z brstičnim ohrovtom in s krompirjem

Ta enolončnica z brstičnim ohrovtom in s krompirjem je prava poslastica za naše brbončice. Sestavine 350 g brstičnega ohrovta 300 g krompirja 1 večja čebula muškatni orešček 2-3 ščepca timijana jušna...

Boršč brez mesa

Boršč brez mesa je osvežujoča in okusna različica tradicionalne jedi, ki bo navdušila tako ljubitelje vegetarijanske kuhinje kot tudi tiste, ki iščejo zdravo in...

Ne spreglejte