This post is also available in: English (Angleščina)

HomeTagsKrema

krema

Doma narejena krema iz smilja – naravni eliksir za kožo

Smilj (Helichrysum italicum), znan tudi kot nesmrtnica, je ena najbolj cenjenih zdravilnih rastlin Sredozemlja. Njegovi drobni zlati cvetovi ne ovenijo niti po tem, ko...

Hladna kavna krema – Crema al caffè “Cremosi”

Če ste ljubitelji kave, bo ta recept prava poslastica za vas. Hladna kavna krema, znana tudi kot crema al caffè, je priljubljena italijanska specialiteta,...

Domača pistacijeva krema – recept za sladkosnede in ljubitelje sladic

Domača pistacijeva krema – recept za sladkosnede in ljubitelje sladic je popoln način, da si pričarate razkošje pistacij kar v domači kuhinji. Ta kremasti...

Timijanova krema

Timijanova krema ali mazilo se uporablja za blaženje bolečin v mišicah in sklepih, za nego kože ali kot balzam za ustnice. Kremo shranjujte v...

Krema iz vražjega kremplja

Krema iz vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens), rastline, ki izvira iz Južne Afrike in je znana po svojih analgetičnih in protivnetnih lastnostih, je primerna za...

Kakijeva krema z grškim jogurtom – zdrava osvežitev v petih minutah

Kakijeva krema z grškim jogurtom – zdrava osvežitev v petih minutah je popolna izbira za vse, ki iščete hitro, enostavno in hranljivo sladico. Sladkoba...

Kavna panakota s čokoladno kremo

Kavna panakota s čokoladno kremo je sladica, ustvarjena za tiste, ki menijo, da kave ni nikoli preveč. Niti v sladici. Kavna panakota s čokoladno...

Bananina krema z grškim jogurtom

Ljubitelji banan, pozor! Božanska bananina krema z grškim jogurtom vas bo nedvomno očarala, saj bo zadovoljila vašo željo po nečem sladkem, kremastem in naravnem....

Limonina krema

Limonina krema potrebuje le nekaj osnovnih sestavin, rezultat je pa gladka, kremasta, sladko-kisla krema, ki jo lahko uporabimo v različnih pitah, tortah, piškotih …...

Tiramisu brez jajc

Tiramisu brez jajc lahko pripravimo tudi tako, da namesto svežih jajc uporabimo sladko smetano. Tiramisu bo prav tako okusen. In ker za pripravo potrebujemo...

Ne spreglejte