DomovOZNAKEKorenje

korenje

Pasirana fižolova juha

Juha s fižolom nam v mrzlih dneh vedno tekne. Sestavine za pasirano fižolovo juho 200 g fižola 1,5 l vode 2 korenčka 1 do 2 papriki 2 pretlačena paradižnika 2 čebuli 2...

Piščančji ragu z zelenjavo

Piščančji ragu z zelenjavo je odlična polivka za testenine, priloga ali pa, če želite, kar samostojna jed. Dodajanje zelenjave piščančjemu raguju poveča hranilno vrednost obroka....

Enolončnica s piščancem

Zimska enolončnica s piščancem vas bo res pogrela, njen okus pa očaral. Topla, hranljiva in okusna jed je idealna za hladne zimske dni. Ta...

Korenčkova juha z rižem

Korenčkova juha z rižem, ki spominja na otroštvo. Še vedno je dobra. Sestavine za korenčkovo juho z rižem 500 g korenja 300 g riža 20 g čebule 2 žlici...

Smoothie s korenčkom

Odličen vir vitamina C, ki poskrbi, da ostanemo zdravi. Kar je najboljše, je to, da je pripravljen v samo 5 minutah! Sestavine 2 večja korenčka 2 stebla...

Ohrovtova juha

Juha, ki pogreje dušo in telo. Sestavine za ohrovtovo juho 3/4 kg ohrovta večji krompir 2 korenja 4 dag maščobe 1/4 čebule strok česna sol poper peteršilj jušna osnova Postopek 1Zunanje ohrovtove liste odstranimo, umijemo pod tekočo...

Ruska solata

Kakšna je razlika med rusko in francosko solato? Zelo poenostavljena razlaga je, da francoski solati dodamo nekaj mesnega. Francozi pravijo temu, kar mi imenujemo...

Telečja pečenka s karameliziranim korenčkom

Telečja pečenka s karameliziranim korenčkom je kosilo za prave sladokusce. Telečja pečenka s karameliziranim korenčkom in njen okus Telečja pečenka s karameliziranim korenčkom združuje nežen...

Medeno korenje

Medeno korenje je okusna in zdrava priloga, ki jo je mogoče pripraviti v samo nekaj minutah. Korenje, bogato s hranili, postane še bolj okusno,...

Korenčkov sok z ingverjem

Osvežujoč sok, poln vitaminov. Sestavine 6 večjih korenčkov2 pomaranči1/2 limonekošček ingverja (5 cm) Postopek 1Iz pomaranč in polovice limone stisnemo sok. Ingver in korenček olupimo. S pomočjo sokovnika...

Ne spreglejte