Malo drugačna priloga, kot smo je navajeni. Sladek krompir je odličen vir vlaknin, vitaminov in mineralov, bogat je tudi z beta-karotenom, ki mu daje...
Priprava piščančjega paprikaša je preprosta, a rezultat je izjemno okusen in zadovoljujoč. Glavna zvezda tega recepta je sveža paprika, ki doda jedem živahno barvo...
Obožujemo pite, tako sladke kot slane. Največkrat jih pripravljamo iz krhkega testa, postopek pa je približno enak za obe vrsti pit. Pri sladkih dodamo...
Sočna, dišeča sladica, ki se kar topi v ustih.
Sestavine
Testo
350 g moke
80 g sladkorja
150 g masla
1 rumenjak
1/2 lončka kisle smetane
1/2 pecilnega praška
1 vaniljev sladkor
ščepec...
Prijetno kisel namaz iz kislih kumaric je primeren za domala vsako priložnost.
Okus namaza iz kislih kumaric je osvežujoč in ima značilen rahlo kiselkast...
Kuhani skutini štruklji so posebnost naše kuhinje. Lahko jih jemo z mesom kot prilogo, potresemo z drobtinicami, sladkamo ... Vedno so dobri.
Sestavine
Testo
250 g moke1...