DomovOZNAKEKisla smetana

kisla smetana

Piščančji paprikaš s kislo smetano

Paprikaš ima korenine v madžarski kuhinji, skozi čas je postal priljubljen tudi v sosednjih državah, vsaka pa je dodala svoj edinstven pečat receptu. Obstaja veliko...

Kumarična solata z jogurtom in kislo smetano

Kumarična solata z jogurtom in kislo smetano je odlična izbira za vroče dneve. Kumare so ena izmed najbolj osvežilnih in nizkokaloričnih zelenjadnic, polne hranil,...

Stročji fižol s krompirjem, ocvirki in smetano

Z veseljem vam predstavljamo naš recept za stročji fižol s krompirjem, ocvirki in smetano – jed, ki nas popelje nazaj v čase topline, tradicije...

Smetanova čebulna omaka

Smetanova čebulna omaka je dober prijatelj ob različnih mesnih jedeh, vanjo pa lahko namakamo tudi zelenjavo, narezano na palčke, jo uživamo ob pire krompirju,...

Piščančji mafini

Piščančji mafini imajo rahlo slan okus zaradi piščančjih prsi, kuhane šunke in trdega sira, ki so osnovne sestavine nadeva. Kremasta kisla smetana v nadevu...

Omaka s hrenom in kislo smetano

Omaka s hrenom in kislo smetano ne sme manjkati zraven šunke in ostalih dobrot. Hren je zdrav, očisti nam telo in prežene viruse, s...

Jetrca v omaki s kislo smetano

Jetrca v omaki s kislo smetano znajo ceniti ljubitelji te gurmanske sestavine. Jetrca na olju in čebuli nepozabno zadišijo, z dodatkom gorčice pa jim...

Kisla repa s smetano

Kisla repa je odličen vir vitaminov C, K in B6 ter mineralov, kot so kalij in železo. Ker je kisla repa fermentirana, vsebuje probiotike,...

Kumarična solata s kislo smetano

V poletnih mesecih nam velikokrat paše nekaj osvežilnega, lahkega in hladnega. Naš predlog je odlična kumarična solata s kislo smetano. Sestavine 3 kumare1 lonček kisle smetane1...

Kisla repa s kislo smetano in pečenicami

Kisla repa s smetano in pečenicami, za prilogo pa krompir v kosih. Kaj bi lahko bilo boljše? Kisla repa je tradicionalna fermentirana zelenjava, ki jo...

Ne spreglejte