Brusketa s tuninim namazom

Morda vas zanima

- Oglas -

Okusen tunin namaz, ki ga lahko uporabimo za pripravo busket ali jemo s svežim kruhom za zajtrk.

Sestavine

  • 1 bageta
  • 2 konzervi tune v oljčnem olju
  • 2 žlički majoneze
  • 100 g kremnega sira
  • 4 kisle kumarice
  • žlička kaper
  • poper
  • svež peteršilj
  • 1 strok česna
  • oljčno olje

Priprava

1Tuni odlijemo nekaj olja in jo pretresemo v posodico. Kisle kumarice narežemo na zelo majhne koščke, nasekljamo kapre in peteršilj.

2Tuni dodamo majonezo in kremni sir ter z vilicami dobro premešamo. Dobiti moramo lep, kremni namaz. Po potrebi lahko dodamo še malo kremnega sira in majoneze. Popramo po okusu, dodamo kisle kumarice in kapre ter dobro premešamo.

3Bageto narežemo na približno 2 centimetra debele rezine in jih v ponvi ali toasterju popečemo z obeh strani. Po popečenem kruhu podrgnemo s česnom, ga malo pokapljamo z oljčnim oljem in namažemo s tuninim namazom. Bruskete potresemo s svežim, nasekljanim peteršiljem in postrežemo.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -