Jagodno pecivo

Znam svetuje

Jagodno pecivo, ki se topi v ustih.

Sestavine

  • maslo
  • 1 dcl hladnega mleka
  • 1,5 skodelice jagod
  • 800 g tekoฤega jogurta
  • 1 skodelico sladkorja
  • 1 vreฤko pecilnega praลกka
  • 3 jajca
  • 3 skodelice moke

Postopek

1V skledi zmeลกamo moko in pecilni praลกek.

2Dodamo sladkor in dobro premeลกamo. Zmes razdelimo na dva dela.

3V drugi skledi zmeลกamo jogurt, jajca in sladkor.

4Pekaฤ namaลพemo z maslom in po njem razporedimo polovico suhe zmesi. Nanjo vlijemo jogurtovo zmes, nato povrhu dodamo ลกe drugo polovico suhe zmesi.

5Na vrh biskvita razporedimo jagode.

6Pecivo peฤemo 30 do 40 minut pri 200 stopinj Celzija.

7Ko je peฤeno, ohladimo in po ลพelji potrosimo s sladkorjem v prahu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Vedno sveลพe

Sorodna vsebina

Ne prezrite