Cordon bleu

Znam svetuje

Le kdo ne pozna Cordon bleu? Mesu da ลกe dodaten okus s ลกunko in sirom.

Sestavine

  • 4 svinjski zrezki
  • 4 rezine kuhane ลกunke
  • 4 rezine ementalca, ali drugega sira
  • 2 jajci
  • moka
  • drobtine
  • poper
  • sol
  • 4 jedilne ลพlice masla

Postopek

1Zrezke narahlo potolฤemo, jih po dolgem prereลพemo, da dobimo ลพepek. Zrezke zaฤinimo s soljo in poprom.

2V vsak zrezek damo rezino ลกunke in sira, zrezek zapremo in po potrebi pritrdimo z zobotrebcem.

3Zrezke damo v moko, soljena jajca in drobtine.

4V ponvi segrejemo maslo in v njem ocvremo zrezke, pribliลพno 5 minut na vsaki strani, da zlato porjavijo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Vedno sveลพe

Sorodna vsebina

Ne prezrite