Cordon bleu

Znam svetuje

Le kdo ne pozna Cordon bleu? Mesu da še dodaten okus s šunko in sirom.

Sestavine

  • 4 svinjski zrezki
  • 4 rezine kuhane šunke
  • 4 rezine ementalca, ali drugega sira
  • 2 jajci
  • moka
  • drobtine
  • poper
  • sol
  • 4 jedilne žlice masla

Postopek

1Zrezke narahlo potolčemo, jih po dolgem prerežemo, da dobimo žepek. Zrezke začinimo s soljo in poprom.

2V vsak zrezek damo rezino šunke in sira, zrezek zapremo in po potrebi pritrdimo z zobotrebcem.

3Zrezke damo v moko, soljena jajca in drobtine.

4V ponvi segrejemo maslo in v njem ocvremo zrezke, približno 5 minut na vsaki strani, da zlato porjavijo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodna vsebina

Ne prezrite