Italijanska kokošja juha

Morda vas zanima

- Oglas -

Juha za energijo.

Sestavine

  • 450 g fileja piščančjih prsi
  • 1,2 l kokošje jušne osnove
  • 150 g sladke smetane
  • 125 g rezancev za juho
  • sol
  • poper
  • 1 jedilna žlica jedilnega škroba
  • 3 jedilne žlice mleka
  • 175 g sladke koruze iz konzerve

Postopek

1Piščančje meso narežemo na tanke trakove in damo v velik lonec, prelijemo z jušno osnovo ter smetano. Zavremo, zmanjšamo ogenj in pustimo, da rahlo vre 20 minut.

2Juho začinimo s soljo in poprom. Zmešamo jedilni škrob in mleko v gladko zmes in jo vmešamo v juho. Dodamo še koruzo in v juho zakuhamo rezance. Juho nalijemo v ogrete jušne skodelice in takoj postrežemo.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -