Le kdo ne pozna klasične slovenske jedi.
Sestavine
Telečja obara
400 g telečjih reber2 velika korenčkagrah (iz pločevinke ali zmrznjen)1 čebula3 stroki česnašopek peteršilja2 lovorjeva listasolpoperšetrajpeteršiljzačimbe po...
Odlična ideja za malo drugačno predjed ali prigrizek, ki nam vzame sicer malo več časa, a je priprava precej enostavna, okus pa izjemen.
Sestavine
Testo
500 g...
Hladna teletina s tuninim namazom ali vitello tonnato je lahko, z veliko skledo sezonske solate, samostojno poletno kosilo ali predjed slavnostnih kosil. Priprava je...
Z nekaj preprostimi sestavinami in brez pretiranega truda bomo naredili okusno in izvirno praznično kosilo. Navdušeni bodo predvsem ljubitelji mesa.
Sestavine
1 telečja krača težka približno...
Sočna telečja pečenka ni nekaj nedosegljivega, saj njeno sočnost ohranimo na preprost način. Sočna telečja pečenka s svojim polnokrvnim okusom telečjega mesa, dopolnjenim s...
Telečja pečenka iz pečice je prava kulinarična klasika, ki s svojo nežnostjo, sočnostjo in prefinjenim okusom vedno navduši. Počasi pečena teletina, obdana z aromatično...