Testenine in rižote
Ravioli z beluši in gorgonzolo
Ravioli z beluši in gorgonzolo so odlične in hitro pripravljene testenine. Beluši s svojim blagim okusom lepo dopolnijo plemenito sirno plesen in uravnotežijo jed....
Mesne jedi
Bovla sreče – zelenjava s puranjim mesom
Kombinacija mesa z zelenjavo, ki vas bo presenetila s tako različnimi okusi, da vam bo narisala nasmeh od vsega dobrega 🙂 Sestavine 2 puranja zrezka1/2 srednje...
Testenine in rižote
Domači njoki s šparglji in panceto
Domači njoki s šparglji in panceto, prava poslastica in paša za oči. Če se vam mudi s kosilom, imamo pripravljen trik: lahko si privoščite...
Testenine in rižote
Njoki s šparglji in špargljevim pestom
Njoki s šparglji in špargljevim pestom je pravo kosilo za sladokusce in seveda za vse ljubitelje špargljev. Njoke s šparglji in špargljevim pestom je...
Testenine in rižote
Njoki s šparglji in gobicami v kremni omaki
Njoki s šparglji in gobicami v kremni omaki so izvrstna kombinacija okusov divjih špargljev in gobic, ki jih povežemo s kremno omako. Kosilo, primerno za...
Zelenjavne jedi
Divji šparglji v tempuri
Divji šparglji v tempuri, so izjemno hrustljavi in ohranijo svoj izraziti okus. Tempura je japonska metoda cvrtja hrane, kjer se sestavine pomočijo v lahko zračno...
Mesne jedi
Piščanec s šparglji v smetanovi omaki
Piščanec s šparglji v smetanovi omaki je jed, ki je prava paleta okusov in tekstur. Piščanec je pripravljen do popolnosti, sočen in poln okusa....
Mesne jedi
Špargljeva pita s pršutom
Špargljeva pita s pršutom je vrhunska kulinarična poslastica, ki združuje harmonijo nežnega okusa špargljev s slanostjo pršuta. Poleg izjemnega okusa pa šparglji prinašajo tudi...
Zelenjavne jedi
Hitra pizza iz listnatega testa z beluši
Hitra pizza iz listnatega testa z beluši pravzaprav ni prava pizza, samo videti je tako. Dejansko je tart iz listnatega testa, nadevan z beluši,...
Kruh in testo
Pizza s šparglji
Pizza s šparglji, je prav posebna pizza, ki jo lahko pripravo spomladi, ko je špargljev veliko. Seveda lahko sestavine prilagodite svojemu okusu, dodate drugačno...