Tadejina torta

Znam svetuje

Ko nam je predstavila ta recept, je Tadeja rekla, da je to pecivo za gospodinje, ki so rade “na komot”. Od takrat smo to okusno reč že neštetokrat spekli.

Sestavine

  • 1/2 kg nepasirane skute
  • 2 navadna jogurta
  • 1 kisla smetana
  • 3 jajca
  • 6 žlic sladkorja
  • 6 žlic moke
  • 1 vaniljev sladkor
  • 1/2 pecilnega

Priprava

1Vse sestavine zmešamo skupaj. Kar po vrsti, kot so zapisane. Prav ničesar ne moremo storiti narobe.

2Pečico segrejemo na 180 stopinj Celzija. Maso prelijemo v model za torte in pečemo približno 40 minut.

3Ko se po vrhu naredi rjava skorjica, je torta pečena. Lahko jo posujemo še s sladkorjem v prahu. Pred nami je hitra, okusna torta, ki smo jo naredili prav “na komot”.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodna vsebina

Ne prezrite