Kukmaki iz pečice

Znam svetuje

Kukmaki iz pečice so še en izmed načinov priprave teh odličnih gob. Najboljši oziroma najbolj primerni so malo manjši kukmaki. Večje raje uporabimo za pripravo česa drugega.

Sestavine

  • 0,5 kg svežih kukmakov
  • začimbe (majaron, origano, timijan – izberite po želji)
  • 1 žlica limoninega soka
  • 1 žlica sojine omake
  • 2 žlici sončničnega olja

Postopek

1Kukmake operemo in posušimo s papirnatimi servietami. V globoki posodi jih premešamo z ostalimi sestavinami.

2Pečico segrejemo na 180 stopinj Celzija. Gobe ne preveč na tesno zložimo na pekač, ki ga pokrijemo s peki papirjem. Pečemo jih 15 do 20 minut.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodna vsebina

Ne prezrite