Vonj po cvrtju

Znam svetuje

Vonj po cvrtju in kako se ga znebiti. Poznamo ga vsi, ki smo kadarkoli jedi cvrli doma. Vonj ostane kar nekaj ฤasa kljub temu, da smo zraฤili prostor. Poznano? Kaj narediti, da bo vonj minimalen oziroma ga sploh ne bo?

Predno zaฤnete hrano cvreti, naredite prepih. Ja, vemo, da naลกe babice pravijo, da se bomo prehladili, a tistih nekaj minut prepiha je zlata vrednih, ko gre za vonj po cvrtju.

Vklopite napo! Nekdo bi rekel, da je vkljuฤena nape samoumevna stvar, a velikokrat se zgodi, da na to pozabimo oziroma se spomnimo, ko ลพe nekaj ฤasa cvremo.

ฤŒe imate moลพnost, zaprite kuhinjo. Vsa vrata, ki vodijo v kuhinjo, naj bodo zaprta. Seveda, ฤe je to edini naฤin, da naredite prepih, potem naj bo prepih tam, kjer je to najbolj optimalno – ฤim krajลกa pot.

Olje, ki je ostalo, ฤimprej pospravite. Poskrbite za varnost in pravilno ravnanje z odpadki. Odgovore o tem, kam z odpadnim oljem, najdete na povezavi.

Priลพgimo diลกeฤo sveฤo ali kadilo. ฤŒez noฤ pustimo odprto sveลพe mleto kavo, saj kava nevtralizira vonj. Najbolje pa je, da ฤimprej skuhamo nekaj drugega. Sladice odliฤno prekrijejo vonj!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Vedno sveลพe

Sorodna vsebina

Ne prezrite