DomovOZNAKEPasulj

pasulj

Pečen pasulj s pivom

Pečen pasulj s pivom je jed, ki združuje klasično pripravljeno pasulj (fižol) s pivom. To je okusna in običajno nasitna jed, ki združuje bogate...

Pasulj

Pasulj je zelo priljubljena in zdrava jed na žlico. Tako kot za vse jedi na žlico tudi za pasulj velja, da večjo količino kot...

Prebranec v pečici brez mesa

Prebranec v pečici brez mesa je poslastica, ki je še boljša, če njeno pripravo zaključimo v pečici. Sestavine za prebranec v pečici brez mesa 700 g...

Prebranec s slanino

Prebranec s slanino pripravimo v pečici. Pomembno je, da v posodo, v kateri pečemo prebranec, slanino oziroma klobaso dodamo proti koncu pečenja. Prebranec ali prebranac...

Pasulj brez moke

Odličen pasulj, narejen brez moke. Sestavine za pasulj brez moke 500 g suhega belega fižola 450 g prekajene svinjine (rebra, vršički, vrat..) 2 veliki čebuli peteršiljeva korenina steblo zelene 1 korenček 4...

Ne spreglejte