Na soncu posušeni paradižniki, vloženi v oljčnem olju z začimbami, ki jih imate radi, vam tudi sredi zime pričarajo okuse poletja. Postrežemo jih lahko z...
Omamno dišeči kruh, ki je najboljši kar sam in še topel.
Sestavine
350 g polnozrnate moke
150 g bele moke
300 ml mlačne vode
½ kocke kvasa
žlička soli
½ žličke...
Poleti, ko imamo na vrtu veliko paradižnika, ga lahko posušimo in z njim obogatimo marsikatero jed. Če mu želimo podaljšati obstojnost, ga shranimo v...
Mehki, dišeči česnovi kruhki, ki jih lahko postrežemo k različnim solatam ali juham.
Sestavine
800 g mehke bele moke350 ml mlačnega mleka1 jajce50 ml oljčnega olja1...
Klasična, mediteranska priloga po imenu blitva s krompirjem, paše k vsem vrstam rib, lignjem, polpetom in še kam.
Sestavine za blitvo s krompirjem
1 kg sveže...