This post is also available in: English (Angleščina) Hrvatski (Hrvaški) Deutsch (Nemščina) Italiano (Italijanski)

HomeTagsGovedina

govedina

Kuhana govedina s solatnim prelivom in marinirano čebulo

Sočna, osvežujoča jed, ki jo lahko postrežemo kot predjed, malico ali lažji obrok. Obogatena z marinirano čebulo, trdo kuhanimi jajci, kaprami ter preprostim, a...

Partizanski golaž

Partizanski golaž je običajno pripravljen kot mesna enolončnica s sestavinami, ki so bile na voljo v tistem času in na območjih, kjer so partizani...

Goveji ragu

Goveji ragu, znani tudi kot ragu alla bolognese, je klasična italijanska jed, ki izvira iz mesta Bologna v severni Italiji. Ta bogata in aromatična...

Francoski lonec z mesom in zelenjavo

Francoski lonec z mesom in zelenjavo je v svet kulinarike prinesla Francija, znana po svoji bogati kulturni zapuščini, ki se izraža tudi skozi njeno...

Boranja z govedino in krompirjem

Boranja z govedino in krompirjem je prava domača enolončnica, ki združuje sočno goveje meso, svež stročji fižol, krompir in aromatične začimbe v toplo in...

Čebulna bržola

Čebulna bržola je klasična slovenska jed, ki združuje mehko govejo bržolo s karamelizirano čebulo v bogati omaki. Počasi kuhana govedina se prepoji z...

Pohana bikova jajca

Pohana bikova jajca so kulinarični eksperiment, ki se mu predamo, ko nas mika, da bi poskusili nekaj edinstvenega in izvirnega. Bikova jajca so po...

Mongolska govedina

Mongolska govedina je enostavna za pripravo in ponuja slastno kombinacijo slanih in sladkih okusov. Začnemo s sočnim govejim mesom, narezanim na tanke trakove, ki...

Široke testenine z mesno omako

Široke testenine z mesno omako, ki jo pripravimo s panceto, z govedino in s piščančjimi jetrci, so tako slastni, da še krožnik poližemo. Sestavine...

Hladna govedina v solati – esih flajš

Kuhana govedina iz juhe je pogosto ostanek, ki ga marsikdo ne zna najbolje izkoristiti. A prav ta mehko kuhano meso, polno okusa in hranil,...

Ne spreglejte