DomovOZNAKEGovedina

govedina

Partizanski golaž

Partizanski golaž je običajno pripravljen kot mesna enolončnica s sestavinami, ki so bile na voljo v tistem času in na območjih, kjer so partizani...

Goveji ragu

Goveji ragu, znani tudi kot ragu alla bolognese, je klasična italijanska jed, ki izvira iz mesta Bologna v severni Italiji. Ta bogata in aromatična...

Francoski lonec z mesom in zelenjavo

Francoski lonec z mesom in zelenjavo je v svet kulinarike prinesla Francija, znana po svoji bogati kulturni zapuščini, ki se izraža tudi skozi njeno...

Boranja z govedino in krompirjem

Boranja z govedino in krompirjem združuje okuse sočnega govejega mesa, svežega stročjega fižola in aromatičnih začimb v neustavljivo harmonijo okusov. Ob vsakem zajemu...

Čebulna bržola

Čebulna bržola združuje aromatično karamelizirano čebulo z mehko govejo bržolo, ki se počasi kuha v bogati omaki. Recept je preprost, rezultat pa okusen in...

Pohana bikova jajca

Pohana bikova jajca so kulinarični eksperiment, ki se mu predamo, ko nas mika, da bi poskusili nekaj edinstvenega in izvirnega. Bikova jajca so po...

Mongolska govedina

Mongolska govedina je enostavna za pripravo in ponuja slastno kombinacijo slanih in sladkih okusov. Začnemo s sočnim govejim mesom, narezanim na tanke trakove, ki...

Široke testenine z mesno omako

Široke testenine z mesno omako, ki jo pripravimo s panceto, z govedino in s piščančjimi jetrci, so tako slastni, da še krožnik poližemo. Sestavine...

Hladna govedina v solati – esih flajš

Govedina, ki je ostala po pripravi juhe, je odlična surovina, ki jo lahko kreativno uporabite v različnih jedeh. Govedina, ki se je kuhala v...

Goveje meso v pivski omaki

Goveje meso v pivski omaki ostane po kuhanju lepo mehko in sočno. Točno takšno kot ga imamo najraje. Ko izbiramo pivo, ki ga bomo...

Ne spreglejte