Piščančji golaž je lahko prav tako okusen, vzeti si moramo le dovolj časa.
Sestavine
800 g piščančjega mesa brez kože in kosti4 večje čebule4 stroke česna1...
Gorenjska prata je tradicionalna jed, ki jo na Gorenjskem pripravijo za veliko noč in jedo s šunko in hrenom.
Sestavine
600 g suho prekajene vratovine800 g...
Zlato zapečeni, sočni goveji trakovi dušeni v kremni omaki z gobicami to je kratek opis te okusne jedi, ki jo postrežemo z domačimi rezanci.
Sestavine
700...
Goveji zrezki v čebulni omaki so priljubljena jed v številnih kuhinjah po svetu, vključno s slovensko kuhinjo. Tu je nekaj zanimivosti in nasvetov glede...
Idrijski žlikrofi so slovenska tradicionalna posebnost. To so testenine, polnjene s krompirjevim nadevom in neverjetno okusne.
Sestavine za idrijske žlikrofe
Testo
300 g moke
2 jajci
1 žlička olja
voda...