This post is also available in: Deutsch (Nemščina)

HomeTagsčebula

čebula

Pražena svinjska jetra s čebulo

Tri stvari moramo upoštevati, da bodo naša jetrca res enkratna, namočimo jih v mleko, ne smemo jih prekuhati in solimo jih na koncu. Sestavine 1 kg...

Mavrahi v kremni omaki

Poleg marčevk, so mavrahi prve gobe, ki jih nabiramo zgodaj spomladi. Spadajo med naše najokusnejše gobe, pripravljamo jih na več načinov, odlični so tudi...

Pražena telečja jetra s slanino in čebulo

Ste vedeli, da so jetra dober vir beljakovin, mineralov, predvsem železa, bakra in selena, pa tudi vitamina B3. Zlasti v starosti pomagajo v boju...

Pražena telečja jetra s čebulo – hitra klasika polnega okusa

Pražena telečja jetra s čebulo - hitra klasika polnega okusa so jed, ki navdušuje s svojo preprostostjo in bogato aromo. Nežna tekstura jeter se...

Bolonjska omaka

Bolonjska omaka je ena najbolj prepoznavnih omak italijanske kuhinje, je gosta, kremna, polnega okusa, skratka popolna. Idealna za testenine, njoke, lazanje… Pri pripravi pa...

Bučkine polpete s peteršiljem

Ko je sezona bučk, kar rastejo in rastejo, da nam včasih zmanjka idej, kako naj jih pripravimo, pa še domačim gledajo že skozi ušesa...

Žepki s teletino

Odlična ideja za malo drugačno predjed ali prigrizek, ki nam vzame sicer malo več časa, a je priprava precej enostavna, okus pa izjemen. Sestavine Testo 500 g...

Piščanec v omaki z zelenjavo

Današnji recept za piščanca v omaki z zelenjavo prinaša harmonijo piščančjih prsi in sveže zelenjave v okusni omaki, obogateni z aromo belega vina. Ta...

Mesne polpete s sezamom

Enostavno, hitri pripravljeno in dobro kosilo. Sestavine za mesne polpete s sezamom 350 g mlete govedine 150 g mlete svinjine 1 čebula 4 stroki česna 1 jajce 80 g krušnih drobtinic šopek peteršilja majaron 2...

Čebulni polnozrnat kruh

Čebulni kruh ima poseben okus, postrežemo ga k slanim jedem. Sestavine 1/2 kg polnozrnate moke2 žlički pecilnega praška2 žlički sode bikarbone1 žlička sladkorja1 žlička soli3 dcl...

Ne spreglejte