Kukmaki z jajci

Znam svetuje

Kukmaki z jajci so nasiten in dišeč, hitro pripravljen zajtrk ali večerja.

Sestavine

  • 3 jajca
  • 3 srednji kukmaki
  • 1/2 večje čebule
  • sol
  • poper
  • olje
  • peteršilj

Postopek

1Očistimo kukmake ter ji narežemo na rezine. V posodi razžvrkljamo jajca.

2Na ponvi na olju prepražimo narezano čebulo. Pražimo jo le toliko, da zadiši in malenkost postekleni.

3Čebuli dodamo kukmake in jih pražimo, da izpustijo približno polovico vode, še vedno pa naj ostanejo dokaj čvrsti.

4Vlijemo razžvrkljana jajca, solimo in popramo po okusu. Ponev pokrijemo in na nizki temperaturi pečemo našo omleto. Tik preden jo postrežemo, jo odkrijemo in pustimo, da se malce osuši. Posujemo s peteršiljem in postrežemo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodna vsebina

Ne prezrite