Gratinirana cvetača

Znam svetuje

Ko nam zapaše nekaj res dobrega.

Sestavine

  • 500 g cvetače
  • 1/2 čajne žličke kumine
  • kurkuma
  • mleti poper
  • 2 jajci
  • 1 jogurt
  • 2 žlici kisle smetane
  • parmezan ali riban sir

Postopek

1Cvetačo operete in narežete na manjše dele. V osoljeni vodi jo skupaj s kumino kuhate 5 minut. Delno kuhano cvetačo porazdelite po dnu pekača, jo potresete s kurkumo in poprom in prelijete z rahlo soljeno, razžvrkljano mešanico jajc, jogurta in kisle smetane.

2Potresete z ribanim sirom in pečete 40 minut na 180 °C.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodna vsebina

Ne prezrite