Aronija in robidnice v marmeladi

Znam svetuje

Dve zdravi, ฤudoviti sestavini v marmeladi, ki nam bo lepลกala dan.

Sestavine za aronijo in robidnice v marmeladi

  • 600 g aronije
  • 800 g robidnic
  • 1 ลพelatina

Postopek

1Sadje operemo, pri tem ne bodimo pregrobi, ter ga denimo v lonec. Kuhamo ga na zmernem ognju pribliลพno 10 minut in medtem nenehno odstranjujemo peno, ki nastaja.

2Dodamo sladkor in meลกamo, dokler se sladkor ne stopi, kar traja pribliลพno 5 minut. Zatem zmanjลกajte ogenj in med stalnim meลกanjem kuhate ลกe 10 minut. Ne pozabite ลกe naprej pobirati pene s povrลกja.

3Dodamo ลพelatino glede na navodila na vreฤki in na srednjem ognju kuhamo ลกe 5 minut.

4S ลกe vroฤo marmelado napolnimo sterilizirane steklene kozarce, jih dobro zapremo, obrnemo na glavo, po 2 minutah zniva na pravo tran, pokrijemo z odejo in poฤakamo, da se ohladijo. Marmelado shranimo v suhem in hladnem prostoru.

V naลกi spletni trgovini se nahajajo vrhunski izdelki po neverjetnih cenah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Vedno sveลพe

Sorodna vsebina

Ne prezrite