Piščančja pašteta

Znam svetuje

Doma narejena piščančja pašteta iz belega mesa in jetrc je resnična popestritev na našem jedilniku.

Sestavine

  • 200 g piščančjega belega mesa
  • 200 g piščančjih jeter
  • 2 jajci
  • 70 g masla
  • 1/2 čebule
  • 1 žlička gorčice
  • 1 kisla kumarica
  • 3 žlice olja
  • mešanica začimb
  • poper

Postopek

1Piščančje meso in jetra narežemo na kocke in prepražimo na olju. Zalijemo z vodo, počasi kuhamo in po potrebi dolivamo vodo. Ohladimo.

2Skuhamo jajca, jih olupimo in narežemo. Čebulo in kumarico narežemo na male kocke.

3V mešalniku zmešamo meso, čebulo, jajca, kumarico, maslo in začimbe po okusu. Mešamo, dokler ne dobimo kremaste mase.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodni recepti

Ne prezrite