Ražnjiči z gobami

Znam svetuje

Ražnjiči z gobami, slanino in telečjimi jetrci so harmonija okusov, ki jo ponudimo na palčkah. Čebula in paprika iz ražnjičev izvabita še boljši okus, zato z njima nikar ne skoparimo. Oboževali bomo način, kako okusno mesno jed smo ustvarili.

Sestavine za ražnjiče z gobami

  • 250 g mladih gobanov
  • 100 g slanine
  • 100 g telečjih jetrc
  • 4 čebule
  • 2 papriki
  • 1 žlica olja
  • sol
  • poper

Postopek

1Gobe očistimo, večje narežemo na polovico.

2Na palčke za ražnjiče nabadamo po kos slanine, jetrc, čebule, gobe in paprike. Ponavljamo, dokler nam ne zmanjka sestavin.

3Ražnjiče enakomerno posolimo, pokapamo z oljem in spečemo na žaru. Lahko jih spečemo tudi v ponvi.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Vedno sveže

Sorodna vsebina

Ne prezrite